torstai 8. marraskuuta 2018

Piece of cake

Tiistai: Työt alkoivat 12.00 ja aloitimme kiillottamalla laseja. Aamu alkoi hyvin ja saimme jopa aamupalaakin töissä (kahvia, croisantteja ja kinkkuleipiä). Koko sali oli varattu cocktail tyyppiselle tilaisuudelle ja siellä pyörimmekin tarjottavien ruokien kanssa. Ruokia oli esim. mustekalaa, turskaa, ilmakuivattua kinkkua ja vaikka mitä muuta. Sara maistoi mustekalaa ja se ei ollut edes pahaa! :D Hieman shoppailua töitten jälkeen ja kokonainen kakkukin lähti mukaan.
Keskiviikko: Samanlainen päivä kuin tiistai. Olemme ruvenneet ottamaan tilauksia englanniksi tableteilla. Hieman haastavaa välillä, mutta yllättävän helppoa silti ja tabletit ovat hirveän käteviä! Yksi 60 henkilön tilaus päivällä, mutta muuten ei mitään ihmeempiä. Lisää shoppailua töitten jälkeen ja sitten käytiin yksillä lähi baarissa. Tosi mukavaa porukkaa täällä päin! Sini jätti baarissa 1e tippiä, jonka hyväksi saimme kinkkuleivät kaupan päälle :) Sitten kävimme kaupassa ruokaa kotiin ja loppu ilta menikin elokuvaa katsellessa.
Torstai: Aamulla kun olimme lähdössä töihin siivooja kolkutteli ovella tai varmastikkin siivooja oli nimittäin siivos koko kämpän, mutta ei mitään hajua mitä se meille höpötti, kun espanja ei vielä niin hyvin luista. Töihin saavuimme 12.30 ja päivä oli hiljainen. Pari isompaa porukkaa, mutta muuten saimme melkeimpä vaan seisoskella. Peruspäivä that's it  ja sitten saatiin syödä ja lähteä 18.00. Kävimme kahvilla, kiertelimme kaupunkia ja lähdimme takaisin töihin 19.30. Pari isompaa ryhmää ja joitakin yksittäisiä pöytiä. Hiljainen ilta ja pääsimme pois jo 22.15.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti