sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Enää viikko jäljellä

Torstaina meillä oli "aamuvuoro" ja päivä oli hiljainen. Olimme edellisenä päivänä varanneet pöydän Bistrosta, joten odotimme innokkaana illallista. Ennen pöytävarausta kävimme vielä ostamassa vähän tuliaisia ja kahvilla. Kello läheni 20.00 ja lähdimme ravintolaa kohti. He olivat varanneet meille oikein hyvän pöydän ikkunan vierestä. Tarjoilijana meillä oli pääasiassa Iser joka ehdotti meille taster menuta, johon kuului viisi ruokalajia. Otimme myös pairing viinit kaveriksi. Eli ensimmäiseksi saimme annoksen pikkelöityä sydänsalaattia, rikottuja munia perunamuusin kera ja kuivattua tomaattia. Tämän jälkeen meille tuli turska ravioleja, sitten saapui kummeliturskaa (emme ole täysin varmoja ruokien suomennoksista). Näiden kolmen annoksen kanssa meillä oli Albarino D Fefinantes valkoviiniä. Se oli oikein hyvää ja raikasta. 10/10 näistä. Sitten tuli peuraa ja karitsaa lisukkeineen. Nämä olivat jumalallisia!! Näiden kanssa saimme Ysios punaviiniä (100% tempranilloa). Ne kävivät oikein hyvin yhteen. Jälkiruuaksi oli kaksi kappaletta French toastia ja juustojäätelöä. Parasta ikinä! Ja jälkiruuan kanssa paikan päällä tehtyä makeaa appelsiiniviiniä. Sitten vielä kahdet kahvit perään. Näin olimme valmiita ja pyysimme laskua... mutta Iser ei sitä suostunut antamaan vaan tarjosi Gin&tonicia. Ilmeisesti ruuat ja juomat menivät ravintolan piikkiin. Tämä oli hyvin järkyttävää meille, mutta he halusivat antaa tämän illallisen meille lahjaksi. Saatoimme kylläkin piilottaa tippiä pöydälle.
Perjantaina ekana vuorona oli vähän isompi ryhmä (44hlö), Sara oli hoitamassa ryhmää ja Sini hoiti sitten muita pöytiä. Työvuorojen välissä käytiin kahvilla ja ostamassa lisää tuliaisia. Iltavuorossa oli kaksi pienempää ryhmää ja Sinille iski päänsärky. Loppu siivouksessa sitten kuunneltiin hip hoppia ja gangsta räppiä, katsoimme kun Iser hyppi ja heilui ympäri salia. Saatiin sitten vielä yhdet oluet kotimatkalle mukaan ja tyhjiä viinipulloja viedessä Sini huomasinkin ettei yksi niistä ollutkaan tyhjä, kun sai punaviiniä naamaan ja takkiin.
Lauantaina eka vuoromme alkoi vasta 14.00 ja Sini oli hieman isomman ryhmän kanssa kun taas Sara meni muissa pienemmissä pöydissä. Päivä oli samaa hommaa kuin ennenkin ja tutut kuviot jo nykyään. Ilta oli hyvin rauhallinen ja ensimmäinen tunti oli hyvin tylsää kun asiakkaita oli vaan pari pöytää jos sitäkään. Lopulta porukkaa alkoi tulemaan hieman enemmän jotta tekemistäkin löytyi. Illan aikana kävi pari isompaa ryhmää (päälle 25 ja toinen hieman pienempi). Ilta meni sutjakasti ja lopulta pääsimme kotia nukkumaan.
Sunnuntai aamupäivä oli omistettu jalkapallolle!! Kävimme San Mamesin kentällä katsomassa Athletic Bilbaon ja Getafen peliä joka päättyi tasapeliin 1-1. Tämän jälkeen mentiin kotia pesemään pyykkiä ja valmistautumaan iltaa varten. Menemme työkavereiden kanssa syömään cocktail tyyppiseen tilaisuuteen :) ja nyt sitten kuvia lähipäiviltä :D














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti