maanantai 5. marraskuuta 2018

Parin viimepäivän sisältöä

Lauantai:
Mentiin lauantaina aamuvuoroon 12.30. Asiakkaita oli ihan kohtuullinen määrä (mutta välillä oli hetkiä jolloin ei ollut mitään tekemistä). Vuoro meni hyvin ja nopeasti ja lopulta päästiin 18.00 lähtemään kotiin. Toinen vuoro alkoi 22.30, paikalle päästyämme saimme kulkukortit joilla voi kulkea hissillä ja pääsee pukuhuoneeseen. Vaatteiden vaihdon jälkeen ei vielä tapahtunut mitään, joten jutttelimme mukavia työkavereiden kanssa. Opetimme niille suomea ja näytimme kuvia työpaikaltamme (Grill It! Koli), he rakastuivat Kolin maisemiin. Samalla opettelimme tarjoiltavia ruokia espanjaksi.
Kun juhlat alkoivat, kuljimme tarjottimien kanssa otsalamput päässä tarjoamassa vieraille pientä syötävää. Meidän  piti kulkea kokoajan ruokia tuojottaen, sillä muuten olisimme sokaisseet asiakkaat lampulla. Juhlissa oli nopea tempo, kun tarjotin tyhjeni piti kiirehtiä heti hakemaan uusi tarjotin. Aika meni yöllä todella nopeasti ja 01.11 meidät passitettiin kotiin. Kävimme vielä yksillä ja tutustuimme kokkipoikien työkavereihin. He olivat oikein mukavia ja osasivat jopa pari sanaa Suomea.






Sunnuntai:
Aamu alkoi huonosti... Ensimmäinen herätys oli klo. 10.00, mutta olimme liian väsyneitä heräämään joten päätimme nukkua vielä tunti. Metrossa onnistuttiin missaamaan meidän pysäkki ja jouduimme Google Mapsin avulla juoksemaan työpaikalle. Lisää pulmia tuli siinävaiheessa kun kulkukorttimme ei toiminut ja meille sanottiin että ne olisi pitänyt jättää yöksi työpaikalle. Vihdoin 20 minuuttia myöhässä pääsimme töihin. Asiakkaita oli päivän aikana ihan mukavasti ja kun töistä illalla päästiin niin haimme take away kahvit ja kävimme kokkipoikien kanssa syömässä.

Maanantai:
Saimme korvattua univelkoja mukavasti reilun 12 tunnin yöunilla ja herättyämme päätettiin lähteä kauppaan. Sitten Sara huomasi lompakkonsa hävinneen ja lähdimme kiertelemään eilisissä paikoissa kysymässä jos sitä olisi näkynyt. Lompakkoa ei löytynyt mutta onneksi siellä ei ollut pankkikortteja tai mitään kamalan tärkeää. Tänään on siis ollut vapaapäivä joten töihin menosta ei ole tarvinnut huolehtia.

1 kommentti: