sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kuulumisia

Keskiviikko aamuna meillä oli tapaaminen yhteyshenkilöiden kanssa (E&M company). Maksoimme osan vuokrastamme ja pääsimme töihin 13.45. Meillä oli vain yksi vuoro, joka oli rauhallinen ja tutustuimme taas uuteen työkaveriin. Hän oli oikein mukava ja ystävällinen. Työt loppuivat jo klo 17.00 kun saimme kaikki aikaisin tehtyä. Söimme ja lähdimme Gran Vialle seikkailemaan. Gran Via on katu, joka menee koko Bilbaon läpi ja on täynnä erilaisia kauppoja sekä kahviloita ym. Lopulta kävimme Burger Kingissä syömässä ja sen jälkeen lähdimme kotia kohti. 
Torstai aamupäivä oli myöskin rauhallisen puoleinen. Ensimmäisen vuoron jälkeen kävimme ostamassa Sinille meikkejä El Corte Inglesistä (ostoskeskus Gran Vialla). Löysimme myös Tiger kaupan ostoskeskuksen läheltä. Seuraava vuoromme alkoi 19.30 ja ravintolassa oli reilun 80 henkilön tilaus. Eli koko ravintola oli varattu tälle porukalle. Ilta meni oikein hyvin, kun ei tarvinnut muuta kuin viedä lisää juomia, kantaa tyhjiä ja täysiä lautasia ympäriinsä.
Perjantaina ensimmäisessä työvuorossa oli ihan sopivasti asiakkaita (ei liikaa eikä liian vähääkään). Pian Sinille iski päänsärky ja työvuorojen välissä kävimme ostamassa särkylääkettä, jonka jälkeen löysimme uuden ison ostoskeskuksen(Zubiarte), jossa vietimme aikaa ennen seuraavaa vuoroa. Iltavuorossa kävi kaksi ryhmää (27 ja 41 hlö) ja muutamia muita asiakkaita, se meni oikein rennosti ja tylsinä aikoina opetimmekin Suomea työkavereillemme ja tutustuimme heihin paremmin. Työvuoron päätteeksi meidät vielä kutsuttiin Art After Dark juhliin, joissa soi teknistä musiikkia. Kerkesimme olla siellä puolisen tuntia ennenkuin ne päättyivät.
Lauantaina työvuoro alkoi 12.30 ja päivä oli jopa aika kiireinen. Tunnin sisällä tuli neljä eri ryhmää: 10, 12, 8 ja 23 henkilöä, onneksi niiden hoitaminen sujui aika helposti ja sutjakasti. Loppu ajasta Sini kiillotti ja pesi laseja ja opetti Miguelille (joka on innokas oppimaan Suomea) sanan "moikka" jolla voi sekä tervehtiä että hyvästellä ihmisiä. Nyt katsotaan muistaako hän sitä enää tiistaina :D Töiden jälkeen lähdettiin shoppailemaan edellisenä päivänä löytämäämme ostoskeskukseen, jonka koko ylin kerros on elokuvateatteria ja joku päivä aiomme käydä siellä elokuvissa. Loppu illasta kävimme kokkipoikien kanssa moikkaamassa niiden entistä työkaveria baarissa.
Sunnuntai eli tämä päivä on ollut sateinen ja kylmä mikä on iso ero melkein koko viikon olleeseen auringon paisteeseen. Olemme käyneet kävelemässä vähän kun haimme pitsaa ja kaupasta ruokatarpeita. Nyt Sarppa on piirtänyt Sinille tatuointi vaihtoehtoa koska Sini harkitsee tatuoinnin ottoa viimeisellä viikolla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti