tiistai 13. marraskuuta 2018

Päivitystä lähipäivistä

Perjantai: Aamuvuoro alkoi 12.30 ja aamupäivä oli rauhallinen. Pääsimme 18.00 mutta takaisin tulimmekin jo 19.30. Iltavuorossa sentään oli enemmän tekemistä. 66 henkilön tilukki toi hieman tekemistä. Tämän jälkeen Sinillä oli hieman vaikeuksia kävellä korkkarit jalassa...

Lauantai: Meillä oli vain yksi vuoro joka alkoi 12.30 ja loppui 18.00. Tänä päivänä meidän oli tarkoitus opetella lisää espanjaa ja näin me teimmekin. Sara otti sen hyvinkin kirjaimellisesti ja lähti ottamaan omin toimin tilausta pöydästä espanjaksi. Mihinkäs sitä englantia tarvitsikaan. Tilaus meni oikein ja päivä meni muutenkin hyvin. Paljon kävi lapsiperheitä. Töitten jälkeen lähdimme tutustumaan espanjan yöelämään paikallisten ja kokkipoikien kanssa.

Sunnuntai: Vapaapäivä, tätä on odotettu! Päivä meni oikein hyvin sisätiloissa :) Sini oli urheilullinen, kävi kävelemässä ja höpöttelemässä puhelimessa ja eksyi mäkkäriin josta toi illallisen meille :D

Maanantai: Päivä oli sateinen. Kävimme kaupasta herkkuja ja patonkia!! Tämän jälkeen sateen takia jäimme kotiin juomaan teetä. Illalla kävimme vielä pannupizzaa ja koko päivän katsoimme elokuvia.

Tiistai: Työt alkoivat 12.30. Saimme juomapullot! Tutustuimme meille uuteen työkaveriin, joka onneksemme puhui hyvin englantia. Opettelimme taas lisää espanjaa ja Sara jälleen kerran uhkarohkeana lähti ottamaan tilausta espanjaksi. Yllättävän hyvin meni sekin. Kävimme myös hakemassa lisää servettejä(kankaisia) ja liinoja. Tämä onnistui seuraavan laisesti: Sara heitteli liinapusseja Sinille joka seisoi pikku portaikon yläpäässä ja laittoi niitä kärrylle. Sitä mukaa kuin pussit lensivät kuului Wheee!.. se oli kokki Miguel. Kun häkkikärry oli tyhjä liinapusseista ja meidän kärrymme täynnä niitä lähdimme viemään niitä ylös kappiin säilöön. Sitten vain tehtiin loppu hommat ja ruettiin syömään pastaa. Töitten jälkeen lähdimme aivan ihanaan kahvilaan!! Pitxintxu! Jossa joimme pari kuppia kahvia ja henkilökunta oli mitä parhainta ja ystävällisintä. He tarjosivat meille omeletti palaset! Ihana päivä ja ollaan täällä kahvilassa istuttu jo yli tunti kohta lähdemme kotiin viettämään loppu iltaa.

Tässä vielä kuvia lähipäiviltä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti